Nokvorsten reparatie prijs 39 en 29 euro per meter Nokvorsten vastleggen met Flexim

Nokvorsten reparatie prijs 39 en 29 euro per meter

Door groot succes houden wij de actie prijzen voor de reparatie van de eerste 8 meter voor 39 euro en alles boven de 8 meter voor 29 euro nog enige tijd aan.

Nokvorsten repareren, vastzetten, vernieuwen, leggen, schoonmaken of nokvorsten inleggen en aansmeren met Flexim dakmortel zijn werkzaamheden die wij bij Montaflex graag uitvoeren.

Nokvorsten van 30 jaar of ouder zijn vaak zo aangetast door het weer en aangevreten door mos dat ze aan vervanging toe zijn. De nok van het dak is de zwakke plek en als deze gaat lekken ontstaat er op lange termijn een grotere schade. Dakplaten, nokbalken, panlatten en muren worden nat en gaan rotten. Dit is eenvoudig te voorkomen door op tijd een dakinspectie uit te laten voeren.

Wilt u zekerheid of bent u benieuwd naar de staat van uw nokvorsten. Bel ons voor een dakinspectie en wij helpen u graag verder.Met jarenlange ervaring en het gebruik van eersteklas materialen zorgen wij ervoor dat uw dak waterdicht wordt en blijft. Bel ons voor een gratis dakinspectie.

Projecten

Contact

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen via de onderstaande gegevens.

Montaflex
Dorpsstraat 96
5471NA
Loosbroek

Tel: +31 624 695 934
Email:

KvK: 57830673

Vrijblijvende inspectie van uw dak

Vrijblijvende inspectie van uw dak

Wij raden eigenaren van panden/woningen ouder dan 25 jaar altijd aan, eens in de 2 a 3 jaar een inspectie door een vakkundig bedrijf uit te laten voeren. Om zo hoge kosten te voorkomen. Na een inspectie ontvangt u een uitgebreid inspectierapport.

Laat uw dak inspecteren

Contact

Montaflex
Dorpsstraat 96
5471NA
Loosbroek

Tel: +31 624 695 934
Email:

KvK: 57830673
Offerte?