Nokvorst reparatie Tilburg Dakinspectie Tilburg

Nokvorst reparatie Tilburg
Nokvorst reparatie Tilburg

Na een dak inspectie hebben wij geconstateerd dat de dak mortel die tussen de nok hoort te zitten er op meerdere plekken tussen uit was.

Na verschillende decennia is het cement tussen dakpan en nokvorst niet meer deugdelijk en vraagt om aandacht. De nokvorsten liggen los op de nok en waterdichtheid is niet meer gegarandeerd. Dit kan niet alleen zorgen voor vervelende lekkages maar tevens voor gevaarlijke situaties. Het aanpakken van de nok is een onderdeel welke zich vaak als eerste openbaard bij een ouder dak. Eenmaal uw nokvorsten aangepakt kunt u weer tientallen jaren genieten van uw bestaande dak.

Nokvorstreparatie met Flexim kunststof dakmortel.

Wanneer u kiest voor een nokvorst reparatie met flexim kunstof dakmortel kan de gehele oude situatie blijven bestaan. We verwijderen losse stukken cement en de losse nokvorsten worden tijdelijk verzet voor hergebruik. De bovenste rij dakpannen worden schoongemaakt, dit voor een perfecte hechting tussen nokvorst en dakpan.

Flexim kunstof dakmortel is flexibel en beweegt tijdens alle weersomstandigheden altijd mee. Hierdoor liggen uw nokvorsten tijdens alle weersomstandigheden altijd vast en waterdicht !

Projecten

Contact

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen via de onderstaande gegevens.

Montaflex
Dorpsstraat 96
5471NA
Loosbroek

Tel: +31 624 695 934
Email:

KvK: 57830673

Vrijblijvende inspectie van uw dak

Vrijblijvende inspectie van uw dak

Wij raden eigenaren van panden/woningen ouder dan 25 jaar altijd aan, eens in de 2 a 3 jaar een inspectie door een vakkundig bedrijf uit te laten voeren. Om zo hoge kosten te voorkomen. Na een inspectie ontvangt u een uitgebreid inspectierapport.

Laat uw dak inspecteren

Contact

Montaflex
Dorpsstraat 96
5471NA
Loosbroek

Tel: +31 624 695 934
Email:

KvK: 57830673
Offerte?