Nok reparatie Eindhoven Dakreparatie Eindhoven fluit geluid

Nok reparatie Eindhoven
Nok reparatie Eindhoven

Deze eigenaren belde ons met een fluit probleem. En hadden zeer regelmatig last van druppels water aan de hoofdbalk van het dak. Na een inspectie kwamen wij tot de conclusie dat het fluit geluid kwam door de openingen in de nok. Deze mensen wonen aan een open vlakte en hebben daar veel last van harde wind. De wind konden we niet weg nemen. Maar omdat ze ook last hadden van vocht onder de nok hebben we deze huis eigenaren geadviseerd de nok geheel dicht te smeren met kunststof dakmortel.

Na enig overleg hebben we de nokpannen direct dicht gesmeerd met de kunststof dakmortel. We hebben vorige week nog contact gehad en het fluit geluid en het vocht is geheel verdwenen. Zo zie je maar weer dat wij van Montaflex voor elk dakwerk een oplossing vinden.

Projecten

Contact

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen via de onderstaande gegevens.

Montaflex
Dorpsstraat 96
5471NA
Loosbroek

Tel: +31 624 695 934
Email:

KvK: 57830673

Vrijblijvende inspectie van uw dak

Vrijblijvende inspectie van uw dak

Wij raden eigenaren van panden/woningen ouder dan 25 jaar altijd aan, eens in de 2 a 3 jaar een inspectie door een vakkundig bedrijf uit te laten voeren. Om zo hoge kosten te voorkomen. Na een inspectie ontvangt u een uitgebreid inspectierapport.

Laat uw dak inspecteren

Contact

Montaflex
Dorpsstraat 96
5471NA
Loosbroek

Tel: +31 624 695 934
Email:

KvK: 57830673
Offerte?