dakreparatie lekkage eindhoven oplossen lekkage eindhoven

dakreparatie lekkage eindhoven

We werden enige tijd geleden gebeld door de eigenaar van dit dak. Hij had een grote lekkage op de zolder. Terwijl bij de koop van dit huis een uitgebreid inspectie rapport was gegeven met daarin duidelijk aangegeven dat na een dakinspectie was gebleken dat dit dak in een perfecte staat verkeerde. Wij zijn de dag na zijn telefoontje naar Eindhoven toe gereden om te kijken wat het probleem kon zijn.

In Eindhoven aangekomen hebben wij eerst een kijkje genomen op de zolder waar de lekkage goed zichtbaar was. Daarna zijn wij op het dak tot de conclusie gekomen dat een dakinspectie van een verkopende partij niet altijd betrouwbaar is. Het leek er op of er een doe-het-zelver aan de gang was geweest. Na overleg met de eigenaren en met onze vakkennis. Hebben we besloten hier een nieuwe kunststof band onder de nok te plaatsen. Dit hebben wij de dag na de inspectie in orde gemaakt.

Projecten

Contact

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen via de onderstaande gegevens.

Montaflex
Dorpsstraat 96
5471NA
Loosbroek

Tel: +31 624 695 934
Email:

KvK: 57830673

Vrijblijvende inspectie van uw dak

Vrijblijvende inspectie van uw dak

Wij raden eigenaren van panden/woningen ouder dan 25 jaar altijd aan, eens in de 2 a 3 jaar een inspectie door een vakkundig bedrijf uit te laten voeren. Om zo hoge kosten te voorkomen. Na een inspectie ontvangt u een uitgebreid inspectierapport.

Laat uw dak inspecteren

Contact

Montaflex
Dorpsstraat 96
5471NA
Loosbroek

Tel: +31 624 695 934
Email:

KvK: 57830673
Offerte?