dakinspectie Eindhoven dakreparatie Eindhoven Best

dakinspectie Eindhoven
dakinspectie Eindhoven
dakinspectie Eindhoven

De eigenaar van dit dak belde ons voor een dakinspectie. Ze had geen last van lekkage maar wilde toch graag haar dak een keer goed na laten kijken.

Ondanks dat de vrouw geen last had van lekkage (wat ons na de inspectie nogal verbaasde) vertoonde dit dak toch wat gebreken. Er waren enkele nokpannen gebroken waar de helft van was verdwenen. En op veel plekken was de specie tussen de pannen verdwenen of zo zacht dat het zijn functie was verloren. Deze vrouw hebben we geadviseerd de nok opnieuw vast te zetten met kunststof dakmortel en de gebroken pannen te vervangen voor nieuwe. Na enig overleg met haar man hebben wij dit dezelfde dag nog in orde gemaakt. Zo ziet u maar dat een vrijblijvende dakinspectie nooit een overbodige luxe is. Mevrouw had op dat moment dan geen last van lekkage. Maar op den duur hadden deze gaten voor problemen kunnen zorgen. Nu zitten deze eigenaren er de komende 20 jaar droog bij.

Projecten

Contact

Voor al uw vragen kunt u contact opnemen via de onderstaande gegevens.

Montaflex
Dorpsstraat 96
5471NA
Loosbroek

Tel: +31 624 695 934
Email:

KvK: 57830673

Vrijblijvende inspectie van uw dak

Vrijblijvende inspectie van uw dak

Wij raden eigenaren van panden/woningen ouder dan 25 jaar altijd aan, eens in de 2 a 3 jaar een inspectie door een vakkundig bedrijf uit te laten voeren. Om zo hoge kosten te voorkomen. Na een inspectie ontvangt u een uitgebreid inspectierapport.

Laat uw dak inspecteren

Contact

Montaflex
Dorpsstraat 96
5471NA
Loosbroek

Tel: +31 624 695 934
Email:

KvK: 57830673
Offerte?